Mesterbygg Innherred AS (tidligere Systemforskaling AS) er et byggmester og entreprenørfirma, med Inn-Trøndelag som hovedsakelig markedsområde.

Bedriften har byggmester og ingeniør i ledelsen for å sikre at leveringene og arbeidet underveis er av god kvalitet. Medarbeiderne har svennebrev i tømrerfaget og fagbrev i betong og forskaling. Bedriften tar inn lærlinger i disse fagene.

Selskapet har opp gjennom årene, siden stiftelsen i 1974, drevet allsidig byggmester- og entreprenørvirksomhet, hovedsakelig innenfor betong- og tømrerentrepriser. Etterhvert er det i firmaet utviklet seg spesialkompetanse innenfor planlegging, prosjektering og utbygging av boliger, boligfelt og leiligheter, og firmaet har gjennom flere år høstet anerkjennelse for høy kvalitet på sine leveranser. Firmaets "Null-feil" overleveringer er blitt et begrep i markedet.

I 2003 ble Mesterbygg Innherred AS kåret til "Årets Mesterhusbedrift".

Bedriften satser på kvalitetsleveringer gjennom en fast stab av dyktige og kvalifiserte medarbeidere, for å oppnå en god økonomi som kan sikre bedriften, dens ansatte, tidligere og nye kunder samt leverandører, gjennom gode og dårlige tider.

Mesterhus er en del av Mestergruppen A/S som har lang tradisjon og virksomhet med utspring i byggmestervirksomhet i Norge. Gruppen arbeider i dag blant annet med kjedekonsepter innenfor husbygging og byggevarehandel. Mesterhus er organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer.

Kontakt

Mesterbygg Innherred AS
Jamtlandsvegen 8
7650 Verdal

Tlf: 74 07 80 55
Faks: 74 07 80 39

Eskil Ørdal
daglig leder

Mobil: 959 77 899
eskil@mesterbygg-ih.no

Daniel Ørdal
Driftsingeniør

Mobil: 456 65 554
daniel@mesterbygg-ih.no

Mesterbygg Innherred AS

    Jamtlandsvegen 8,
      7657 Verdal

   959 77 899
  eskil@mesterbygg-ih.no