Prosjekter til salgs

Enebolig med utleie i Leklemsåsen, Verdal

Mesterbygg Innherred AS har en flott enebolig med godkjent utleie i underetasje - klar for innflytting. Eiendommen har en flott utsikt mot Trondheimsfjorden, og ligger solrikt til i Leklemsåsen boligfelt.

Romslig dobbelgarasje tilhørende hoveddelen, samt enkelgarasje til leiligheten. Brosteinsbelagte gårdsplasser med egne innkjøringer på hver sin side av huset.

Det er opparbeidet en felles romslig og solrik rekreasjons- og større lekeplass på østsiden av eiendommen.

Granstubben Boligfelt, Steinkjer

Mesterbygg Innherred AS har for utbygging et boligfelt med 9 stk. eneboliger. Fem eiendommer ferdig utbygd, men det er fortsatt fire tomter ledige.

Tomtene befinner seg i Skarpnes, Henning. 10 minutters kjøring inn til Steinkjer sentrum. Skarpnes er et barnevennlig område med populær barnehage og barneskole i umiddelbar nærhet. Det er kun 50m fra eiendommene til barnehagen, 100m til et idrettsanlegg med gressbane og 200m til barneskolen.


Mer info på finn.no

To eneboliger i Forbregd-Lein, Verdal

Mesterbygg Innherred AS planlegger å bygge en ny, flott og moderne enebolig på Svanevegen 2. Tomten befinner seg i det nyetablerte boligfeltet, Forbregd Lein del III, Verdal.

Tomten er svakt skrånende, og har adkomst på boligens overside, fra
Svanevegen. Dette gjør det mulig å bygge en universelt utformet bolig, hvor
hovedoppholdsrommene befinner seg i øverste etasje.

Eiendommen har flott utsikt både utover Leksdalsvatnet og utover Trondheimsfjorden. Dette er et solrikt område, Både med vintersol, men også kveldsol om sommeren.Mesterbygg Innherred AS har også planlagt en tilsvarende ny, flott og moderne enebolig på naboeiendommen; Hegrevegen 1.

Eiendommen er flat, men har allikevel en særdeles flott utsikt mot Leksdalsvatnet. Boligen er planlagt med hovedoppholdsrommene
sine i øverste etasje. Boligen har en åpen og luftig løsning mellom stue
og kjøkken, og dette gir et godt gjennomlys.

Dessuten har man flott utsikt både fra stuen og kjøkkenet.